Pescados (Fish)

  • Tataki de Atún Rojo con Alga Wakame (Especialidad)
    Tuna Tataki with Wakame Seaweed (Signature Dish)

  • Medallones de Rape con Salsa de Carabineros, Langostino y Chips de Patata Dulce
    Monkfish Medallions dressed with Shrimps Sauce, Langoustine and Sweet Potato Chips

  • Merluza de Pincho con Piña Confitada, Salsa de Naranja y Gulas al Ajillo
    Hake with Pineapple Chunk, Orange Sauce and Imitation Baby Eels in Garlic Dressing

  • Corvina Braseada con Salsa de Azafrán y Fideos de Verduras (Nuevo en Carta)
    Braised Sea Bass with Saffron Dressing and Vegetable Noodles (New)

  • Lenguado Salvaje al Horno con Salsa Rusa
    Oven-Baked Wild Sole with Russian Dressing

  • Lomo de Bacalao confitado con Romesco y Verduras en Tempura
    Cod fish Fillet with Romesco and Tempura Vegetables