Los Entrantes (Starters)

  • Jamón Ibérico Cinco Jotas D. O. Jabugo
    Iberian Ham “Cinco Jotas” D. O. Jabugo (“Cinco Jotas”)

  • Cecina de Wagyú (Nuevo en Carta)
    Cured Wagyu Beef “Cecina”(New)

  • Anchoas de Santoña en Pan Cristal con Tomate y Ajo
    Anchovies from Santoña on Thin,Crispy Bread,with Tomato and Garlic

  • Foie Micuit con Crujiente de Pan de Especias, Pera Dulce y Macadamia (Nuevo en Carta)
    Foie Micuit with Crispy Spicy Bread,Sweet Pear and Macadamia Nut (New)

  • Ensalada de Aguacate, Tomate, Cebolleta y Ventresca de Bonito
    Avocado,Tomato,Chives and Bonito Belly Salad

  • Gazpacho de Frutos Rojos con Centolla y Tomate Confitado (Nuevo en Carta)
    Red Fruits Gazpacho with Queen Crab and Sugar-Coated Tomato (New)

  • Tomate de Tudela con Aceite de Oliva Virgen
    Tomato from Tudela, dressed with Virgin Olive Oil

  • Risotto de Calabaza y Trufa con Crujiente de Parmesano
    Pumpkin and Truffle Risotto with Crispy Parmesan Cheese

  • Chipirón de Anzuelo sobre Patata y Azafrán con Crujiente de Tinta
    Fresh Baby Squidon Slice dPotato and Saffron, with Crunchy Ink

  • Albóndigas de Calamar y Langostino
    Squid and King Shrimp Balls

  • Espuma de Patata con Bogavante del Cantábrico y Polvo de Jamón(Especialidad)
    Potato Foam with Lobster from Cantabrian Seaand Powdered Ham(Signature Dish)

  • Parrillada de Verduras con Ali-Oliy Ajo Negro
    Grilled Vegetables with Garlic Mayonnaise and Black Garlic

  • Croquetas Caseras “LosCedros”
    Home made Croquettes“LosCedros”

  • Gamba Blanca de Huelva a la Plancha (250 gr.)
    Grilled White Prawns from Huelva (250 gr.)