Carnes (Meat)

  • Solomillo de Ternera con Terrina de Bacon y Parmesano
    Veal Sirloin with Bacon and Parmesan Terrine

  • Entrecot de Vaca Trinchado con Patatas Panadera
    Carved Beef Entrecôte with Sauteed Potato Slices

  • Steak Tartar cortado a Cuchillo
    Knife-cut Steak Tartare

  • Hamburguesa Artesanal de Buey (Certificado), 200 gr. (Nuevo en Carta)
    Homemade Beef Burger (Certified), 200 gr.(New)

  • Paletilla de Lechal Asada a Baja Temperatura en su Jugo *
    Lamb Shoulder Cooked at Low Temperature with Sauce

  • Tostón de Castilla Asado a Baja Temperatura en su Jugo y Confitura de Manzana *(Especialidad)

    Pork Roast from Castilla,Cooked at Low Temperature,with Sauce and Apple Preserve (Signature Dish)

  • *Carnes servidas con Patatas Panadera de Guarnición

    Meat sareserved with Sauteed Potato Slices